Welkom bij onze praktijk

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan online of telefonisch (indien de telefoon niet wordt opgenomen, gelieve een voicemail in te spreken).
Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Neem contact op

Plan uw route

Onze praktijk is te vinden op J.J. Allanstraat 340 in Westzaan.

Routeomschrijving nodig? Klik dan op de knop hieronder!

Route plannen

Onze specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een vorm van paramedische zorg die zich richt op het bewegend functioneren van de mens. Fysiotherapie wordt in Nederland beoefend door een beroepsgroep die bestaat uit ruim 20.000 goed opgeleide fysiotherapeuten.

Lees meer
Manuele lymfedrainage (methode Vodder)

Het menselijke lichaam bestaat voor 2/3 uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen en bloed-, lymf- en hersenbanen. Oneindig veel processen verlopen via dit lichaamsvocht. Manuele Lymf Drainage ad modum Vodder werkt hierop in. Bekende voorbeelden van manuele lymfedrainage is het behandelen van de "dikke arm" na een borstamputatie waarbij ook de okselklieren verwijderd zijn.

Lees meer
Dry Needling

Dry Needling is een vorm van fysiotherapie die als onderdeel van een totale behandeling gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in spieren (‘myofasciale triggerpoints’) effectief en snel kunnen worden ontspannen. Meestal is de verbetering direct voelbaar.

Lees meer

Nieuws

Gecontracteerde verzekeraars 2024
Gecontracteerde verzekeraars 2024

Fysiotherapie Westzaan is een contractuele relatie aangegaan met drie zorgverzekeraars, te weten Zilveren kruis (incl. De Friesland, Interpolis en FBTO) , VGZ ( wo. Univé, UMC zorgverz., ZEKUR en IZA) en ONVZ. Deze overeenkomst geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering.

Lees meer
Patiëntenervaringsonderzoek 2021
Patiëntenervaringsonderzoek 2021

Onze praktijk kreeg van onze klanten in de afgelopen 12 maanden als waarderingscijfer een mooie 9,3 ! Dit was in 2018 nog een 8,6.

Lees meer
Fysiotherapie en het Corona Virus
Fysiotherapie en het Corona Virus

Zoals u via de media heeft kunnen meekrijgen hebben wij de praktijkvoering, rekening houdend met diverse hygiëne maatregelen, weer opgestart!! Voor fysiotherapeutische zorg zijn wij dus weer aanwezig. Wilt u hiervoor een afspraak maken bel dan 075-6318566. Ook kunt u kiezen voor een online consult om van uw klachten af te komen. Stuur een mail naar info@fysiotherapiewestzaan.nl of bel (evt. voicemail) naar 075-6318566. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer